Selecteer een pagina

MatriXmethode

"Word de baas over je emoties en gedachten."

Wat is de MatriXmethode?

De MatriXmethode is een snelle en krachtige gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen waarmee je mensen helpt om zelf de oplossing voor hun probleem te vinden en in te zetten.

210425-matrixcirkel

Hoe werkt de MatriXmethode?


Een MatriXcoach maakt helder wat er in jouw hoofd afspeelt en welke overtuigingen jou aansturen. Door de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk hoe jij informatie opslaat en verwerkt en welke strategie jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven. Deze strategie is de boosdoener van mentale problemen. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

 

Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?

Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud van het probleem gaat, maar om de strategie. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiƫntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

Daarnaast maak je ook nieuwe hersenpaden. Je kunt dus ook je herinneringen veranderen. Als je een negatieve emotie opruimt en bij datzelfde feit een positieve emotie opnieuw opslaat dan wordt het feit anders onthouden. Zo verdwijnt een oude pijn als sneeuw voor de zon.

210412-logo-matrixmethode-instituut

Wil je direct je afspraak boeken om weer rust in je hoofd en lijf te ervaren?

Je kunt in het leven een heleboel hebben, maar soms wordt het je te veel. Je nare belevingen gaan je belemmeren. En daar wil je vanaf.

Heb je last van een van de volgende dingen?

  • een vol en druk hoofd
  • piekergedachten
  • stress
  • angst gedachten
  • onverwerkte trauma's uit je verleden
  • slaapproblemen
  • concentratieproblemen
  • leerproblemen
  • psycho-somatische klachten

Vind je het NU tijd daar voorgoed vanaf te zijn!

Pak de regie over jouw hoofd en leven terug. Op weg naar rust en orde in je hoofd en geluk en vitaliteit in je leven. Je leert hoe je stap voor stap met je eigen fantasie je nare belevingen kunt neutraliseren zonder dat je de inhoud hoeft te delen.

Dat kan zelfs telefonisch, maar natuurlijk ook op afspraak bij ons in de praktijk aan de Goudlaan 29 in Den Haag.

Voor meer informatie: https://matrixmethode.nl/

MatriXconsult

Bedrijfsfilm