Selecteer een pagina

Individuele coaching

individuele coaching

Mentale problemen en leerproblemen oplossen met de MatriXmethode

Snel en krachtig Vaak al binnen 1 sessie van een mentaal probleem af, zonder dat de oorzaak verteld wordt.
Onafhankelijk er is geen kennismakingsgesprek nodig en de coaching kan zelfs telefonisch.
Breed inzetbaar Voor emoties, angsten, leerproblemen, psycho-somatische klachten en een vol hoofd.
Duurzaam Snel en blijvend resultaat.

Kosten consult: 79 euro incl btw per uur

De MatriXmethode is een gesprekstechniek

die jou helpt om de regie (weer) over je leven te krijgen en voor altijd van je probleem af te zijn.

Bij welke problemen helpt de MatriXmethode nou precies?
We hebben de mentale problemen in vijf probleemgebieden ingedeeld:

  1. Emotionele problemen
  2. Leerproblemen
  3. Angsten en trauma’s
  4. (Pijn)klachten zonder medische oorzaak
  5. Vol hoofd

Hoe werkt de MatriXmethode?
Je krijgt helder wat er zich in jouw hoofd afspeelt en welke overtuigingen jou aansturen. Door de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk hoe jij informatie opslaat en verwerkt en welke strategieën jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven.

Een negatieve strategie is de boosdoener van mentale problemen. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?
Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud van het probleem gaat, maar om de strategie. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiëntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

 Werkt de MatriXmethode bij iedereen met mentale problemen?

De MatriXmethode is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, als eerste en enige behandeling of als interventie in een lopend behandelingstraject. De enige voorwaarde is dat je in staat moet zijn om de gestelde vragen te begrijpen en te beantwoorden.

Heb je last van problemen zoals slecht slapen, werkstress, een vol hoofd, moeite met concentreren, moeite met rekenen, moeite met taal, nachtmerries, angsten zoals vliegangst, onverklaarbare buikpijn, migraine, trauma, PTSS of andere mentale problemen? Heb je geen zin om wéér je verhaal te vertellen? Wil je op een eenvoudige manier af van je problemen, in 1 of 2 behandelingen, voor altijd? Maak dan nu een afspraak: telefonisch, in onze praktijkruimte of aan huis (gemeente Den Haag)