Selecteer een pagina

Over mij

MaikedeZwart030320_045_amyjudy's

Ik ben Maike, bewegingsagoog, vitaliteitscoach energiewerker en levensgenieter. Ik inspireer je en leer je tools om afscheid te nemen van je ego en in je oerkracht te stappen.

Mijn missie: de wereld een betere plek maken door een lichtend voorbeeld te zijn. In elk kind begint de wereld opnieuw. Daarom leer ik het allerliefst kinderen in hun oerkracht te komen.

"Je kunt beter sterke kinderen maken, dan gebroken volwassenen repareren"

Kijk hier naar mijn uitgebreide site: https://maikevanderzwart.nl/

Ik ben van mening dat als we kinderen en jongeren leren hoe ze de baas worden over hun eigen gevoelens en gedachten we ze behoeden voor een heleboel mentale (en fysieke) problemen op latere leeftijd.

Ik leer je:

  • je blokkades en belemmeringen opruimen 
  • hoe je je leven zin geeft door volgens je missie en kernwaarden te leven
  •  hoe je duurzaam vitaal gelukkig wordt.

 

Zorgen voor jezelf in de eerste plaats, maar zeker ook hoe kun je van betekenis zijn voor een ander en hoe zorgen we met elkaar voor een duurzame maatschappij.

Ik ben doelgericht, duidelijk en daadkrachtig en help mensen hun eigen geluk te pakken en houden. Ik zet mensen graag in beweging met korte concrete stappen, zodat ze het daarna zelf kunnen.

Ik geloof erin dat HET BEGINT BIJ HET KIND: kinderen zijn prima in staat hun eigen leven in te richten, hun eigen wegen te kiezen en hun eigen strategieën te gebruiken. Volledig met de eigen regie. 

 

Het is tijd voor een nieuwe manier van onderwijs waarbij niet de vastgelegde eindresultaten maar de persoonlijke ontwikkeling van het kind centraal staat. Waarin kinderen de vrijheid krijgen om vanuit intrinsieke motivatie zelf sturing te geven aan hun eigen leerweg en zo hun eigen talenten ontdekken, hun leerdoelen ontwikkelen en hun dromen waarmaken.

 

Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen en gelukkig getrouwd. Ik houd van reizen, hardlopen, dansen en in de natuur zijn.

Ik vind het leuk om jou te leren kennen!

tot ziens

Maike