Selecteer een pagina

Psych-K

images

WAT IS PSYCH-K

“PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

– Rob Williams, PSYCH-K grondlegger –

PSYCH-K is een spiritueel proces met psychologische voordelen. Wij zijn spirituele wezens  die een menselijke  ervaring komen opdoen. Als wij onze belemmerende overtuigingen (EGO) kunnen omzetten in ondersteunende, vinden we vrede in onszelf, en daardoor in de ander en de wereld.

We worden geboren met overtuigingen in ons DNA die niet van ons zijn en opgevoed met overtuigingen die ons belemmeren. Geef je brein een reset en herpak je oerkracht. Vind vrede in jezelf.

 

HOE WERKT PSYCH-K
PSYCH-K gebruikt spiertesten om te communiceren met de onderbewuste geest. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar”, “prettig” of “ja” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar”, onprettig” of “nee” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

Het is een unieke methode, waarin het werken met het onderbewuste en overtuigingen de belangrijkste elementen vormen. Door middel van balansen en hele-brein houdingen herprogrammeer jij je onderbewuste.

Kosten

Een behandeling, waarbij we eerst samen onderzoeken waar jouw blokkades en belemmeringen zitten en vervolgens je onderbewuste herprogrammeren duurt tussen de 45 en 90 minuten.
Dit hangt mede af van de aard van de hulpvraag. Soms is het zelfs mogelijke meerdere hulpvragen in één sessie te behandelen.
Je betaalt 111 euro per uur.