quantumspreker

QuantumSPREKER

Maike vertelt op een ontwapenende, spontane wijze hoe je je leven gelukkiger en succesvoller kunt inrichten. Breinkennis, mindset en training van het onbewuste zijn tools waar zij in onderricht. In heldere, begrijpelijke taal zegt Maike waar het op staat. Energiek en direct. Emotie sijpelt door in haar verhaal. Ze vertelt vanuit eigen ervaring over het continue proces van het overwinnen van je ego en het vinden en leven van je missie, jouw doel hier op aarde.

Maike legt uit hoe het brein werkt, zowel bewust als onbewust en legt het belang van Quantumdenken uit. De mindset is waar we (bijna) al onze energie aan gebruiken, maar het onbewuste, de automatische processen zijn vele malen sterken en beheersen 95 % van onze innerlijke kracht. Het gaat over elke dag leren en ontwikkelen met vallen en opstaan. Leren moet leuk zijn. En het mooie is dat kinderen van nature al dol zijn op leren. De kunst is ze in het onderwijs te leren die motivatie vast te houden en versterken. KINDEREN IN HUN OERKRACHT LEREN BLIJVEN EN/OF KOMEN. Met praktische tools leert Maike je hoe je meer uit je leven haalt en met gratie, genot en gemak je je missie kunt leven.

Ben je op zoek naar een lezing die er voor zorgt dat je docenten zich meteen vitaler voelen en zin hebben daarmee aan de slag te gaan? Zoek je een motiverende spreker om je ouders meer te betrekken bij een positieve opvoeding? Of wil je je leerlingen aanzetten tot een positieve mindset of tools leren voor mentaal welbevinden.

Maike stemt lezingen nauwkeurig af op de doelgroep, of dit nu onderwijs- of zorgprofessionals, leraren, ouders of zelfs kinderen zijn. Na afloop heb je ervaren hoe je je snel mentaal beter kunt voelen en zelf de regie kunt nemen over je eigen leven, op bewust en onbewust niveau.

Neem voor meer informatie en/of het aanvragen van een Lezing (op maat) contact met ons op.